Parelles a distància recorren al cibersexe per superar la solitud

Una investigació de tres joves universitaris revela que el sexe per internet és més habitual del que la societat percep.
Ja ha passat el temps del correu postal i les desesperades cartes d’amor. Ara les parelles que es troben a la distància es poden comunicar amb immediatesa. No tan sols a través del telèfon mòbil, sinó també d’internet.
La xarxa, de fet, ha esdevingut una alternativa per substituir el sexe de què una parella no pot gaudir pel fet d’estar físicament separada. Ho corrobora una investigació realitzada per tres estudiants del grau de Psicologia a la UOC (Universitat Oberta de Catalunya).

Maria Verdaguer, Glòria Oliver i Ainna Bosch han analitzat el comportament cibersexual dels mallorquins amb una petita enquesta realitzada durant els darrers mesos. Un dels resultats més sorprenents és que aquesta opció s’utilitza molt més del que socialment es percep. Glòria Oliver i Mascaró assegura: “Quan es parla de cibersexe s’acostuma a parlar d’addicció, de ments obsessives i malaltes, però si ens endinsam una mica en el tema veurem que és molt més ric i està molt més present en la gent del nostre voltant del que ens imaginam”.
De fet, el cibersexe s’ha convertit en l’eina per superar la distància geogràfica entre dos amants. Un terç dels enquestats assegura que ho practica per aquest motiu, mentre que un altre 33% l’utilitza per excitar-se en solitari. En canvi, un 20% declara tenir ciberrelacions per mera “curiositat”.
Resta notícia

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s