La discriminació laboral de les persones amb VIH no millora: Dia del Treball

Les persones que viuen amb VIH s’enfronten quotidianament a acomiadaments injustificats, falta de confidencialitat mèdica, mobbing i exclusió d’oposicions.
*  El 32% de les consultes a l’Observatori de DDDH i VIH / sida de Red2002 tenen a veure amb la vulneració de drets en l’àmbit laboral, informen en un comunicat conjunt aquest Observatori i la Federació Treballant en Positiu amb motiu del Dia internacional del Treball , que es celebra l’1 de maig.

Aquest comunicat de premsa està extret de la plana web medios y sida.

Con una tasa de paro cercana al 19%, estamos en una situación económica difícil. Si hoy por hoy es complicado encontrar o mantener un empleo, las dificultades aumentan para las personas con VIH a causa de la ignorancia y la discriminación. Con motivo del Día del Trabajo, el Observatorio de Derechos Humanos y VIH/sida de RED2002 y la Federación Trabajando en Positivo hacen un llamamiento conjunto a las empresas, sindicatos, mutuas de trabajo y administración para unir esfuerzos en la eliminación de la discriminación hacia las personas con VIH en el mundo laboral.

Resta de notícia

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s