Ni fruita ni verdura a la meitat d’escoles

El 60% dels col·legis de les Balears no compleix amb les recomanacions de fruita en els menús de menjador, mentre que el 55% no supera la quantitat mínima de verdura que haurien d’oferir. Així es desprèn d’un estudi fet durant els dos darrers cursos pel Govern a 275 centres de les Illes per conèixer quin és el nivell de qualitat del menjar que aporten als seus estudiants.

És per això que la Conselleria de Salut i la d’Educació han proposat una sèrie de recomanacions als col·legis pel que fa a les freqüències i combinacions dels diferents grups d’aliments presents en la dieta dels petits.
Malgrat el suspens en fruites i verdures, també han constatat que el 92% dels menús compleix amb l’aport de carn, mentre que el 91% supera les quantitats indicades de peix, pasta i arròs. Ara bé, pel que fa als lactis i als dolços, només el 22% dels centres respecta els mínims en aquest sentit.

Segons explicà ahir el conseller de Salut, Vicenç Thomàs, l’objectiu d’aquesta campanya també engloba les cafeteries dels instituts, les màquines expenedores i el berenar que els estudiants fan a casa.

Resta de notícia

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s