Sense multes per fer botellada a Palma

El Consell de Joventut de les Illes Balears (CJIB) no vol multes per fer botellada. És la principal esmena que el CJIB va presentar ahir a l’ordenança de l’Ajuntament de Palma a partir del procés participatiu Botellada 2.0.
El CJIB va donar a conèixer 15 esmenes a l’ordenança inicial sobre la botellada, que l’Ajuntament de Palma va aprovar divendres. Aquestes esmenes incideixen en tres aspectes fonamentals: ampliar i fomentar l’educació en salut i el civisme, eliminar les accions punitives i l’acció policial i que el jovent participi en la regulació de la botellada.

La presidenta del Consell de Joventut, Marta Carrió Palou, creu que les multes i la intervenció policial són excessives i ineficaces, perquè “el renou i la brutor de la botellada són la conseqüència d’un problema més important, de salut pública”. “La mala gestió d’un percentatge del jovent ha fet que oblidem que aquest assumpte només s’arreglarà amb l’educació en salut tant en l’àmbit familiar com escolar”, va afirmar Carrió. I el renou i la brutor, va dir, no s’han d’obviar i s’han d’eradicar amb altres fórmules, com una gestió del fems correcta.

Resta de notícia

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s