El conseller de Salut i Consum qualifica de “positiva” la tendència a la baixa del número d’avortaments en disminuir un 9% entre 2007 i 2009

El conseller de Salut i Consum, Vicenç Thomàs, ha valorat avui de “positiva” la tendència a la baixa en el nombre d’avortaments en nostra comunitat en els tres últims exercicis i ha lamentat la política del Partit Popular durant l’anterior legislatura davant un “grau problema de Salut Pública”. “Des de 2003 a 2007, la taxa de interrupcions voluntàries va sofrir un augment del 33,75%, en passar de 2.612 a 3.494 avortaments a les Illes”, ha assegurat Vicenç Thomàs.

El Govern del Pacte va donar un impuls a les polítiques de salut sexual i reproductiva que no varen tenir continuïtat durant el Govern del Partit Popular. Això es reflecteix en la taxa d’interrupcions voluntàries de embaràs, que va arribar a un màxim històric l’any 2007 de 14,91 per mil dones. La legislatura 2003-2007 es va caracteritzar per la manca de recursos en l’atenció primària i la iniquitat en l’accés a recursos com l’anticoncepció d’urgència i les poques activitats en salut sexual i reproductiva.

Resta de comunicat

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s