“Miau Miau” : la nova droga de moda entre els joves

La Mefedrona, popularment coneguda com  Miau Miau, és un nou estimulant sintètic amb una composició química similar a l’anfetamina. És tracta d’una droga alegal que es pot comprar per internet.  Però la mort de diversos joves que havien consumit aquesta substància al Regne Unit, ha portat a la Comissió a presentar una proposta per prohibir, tant la fabricació com la comercialització de la mefedrona en tots els Estats membres. Tot i que, de moment, no s’ha pogut demostrar la causalitat de la droga en la mort dels joves, 15 països Europeus ja han pres mesures per il.legalitzar-la.

ctualment, han entrat en escena el que els britànics denominen com “les colocades legals“. Es tracta de noves drogues que apareixen a internet i no són il.legals fins que les autoritats del país en coneixen l’existència, n’estudien els efectes i, posteriorment,  prenen mesures per a il.legalitzar-les. Durant aquest període de temps, la droga és alegal i qualsevol persona pot adquirir-la des de casa a través d’internet.

Aquest és el cas de la Mefedrona o Miau Miau, la nova droga de moda entre els joves europeus. Actualment es fabrica a la Xina com a fertilitzant per a plantes i produeix uns efectes físics similars als de la cocaina i l’éxtasi.

Resta de l’article

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s