Desmuntant mites: La regla i les relacions sexuals


Tot i que en principi no hi ha cap contraindicació per tenir relacions sexuals amb penetració vaginal quan la noia té la regla, hi ha parelles que encara tenen recança a l’hora de fer-ho.

N’hi ha que la practiquen, i fins i tot hi ha noies que se senten alleugerides dels dolors de regla amb la penetració, se senten més lubricades i gens incòmodes. En canvi, d’altres es troben molt molestes els dies de més flux menstrual i no se senten amb ganes, i hi ha xicots que la presència de la sang els hi produeix inquietud i fins i tot malestar.

Si es realitza, s’ha d’anar més en compte amb la higiene i sobre tot no descuidar les precaucions mínimes anticonceptives, perquè encara que la probabilitat d’embaràs és menor durant els dies de regla, és millor no córrer riscos i utilitzar el condó. A més, cal tenir en compte que la transmissió de malalties durant aquests dies pot ser una mica més alta, per la qual cosa, millor utilitzar sempre el preservatiu.

De totes maneres no cal forçar situacions si un dels dos no se sent còmode tenint coit vaginal quan la noia té la regla.

Resta de reportatge

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s