Hàbits saludables el Dia Internacional de la Joventut

La Conselleria d’Educació, Cultura i Universitats, a través de l’Institut Balear de la Joventut i en col·laboració amb el Col·legi Oficial de Dietistes i Nutricionistes de les Illes Balears, ha organitzat, amb motiu de la celebració avui del Dia Internacional de la Joventut, una jornada informativa per promocionar els hàbits saludables entre la població juvenil de les Balears.

L’activitat, que consisteix a repartir fruita fresca i fullets informatius sobre nutrició, recull les propostes de l’Assemblea General de les Nacions Unides referents a organitzar activitats d’informació pública com a suport al Dia Internacional de la Joventut i a emprendre accions que ajudin els joves a mantenir una bona alimentació.

El conseller d’Educació, Cultura i Universitats, Rafael Bosch, la directora de l’Institut Balear de la Joventut, María José Frau, i el president del Col·legi de Dietistes i Nutricionistes de les Illes Balears, Manuel Moñino, han participat en aquesta jornada, que s’ha inaugurat a les 12 hores al passeig del Born de Palma i que té continuïtat durant l’horabaixa a diverses platges de Mallorca, com les de Ciutat Jardí, Alcúdia i cala d’Or, entre altres.

Aquesta iniciativa, que té el suport del Ministeri de Medi Ambient i Medi Rural i Marí, a través del programa FEADER, se suma al calendari d’activitats per promocionar els hàbits saludables entre els joves que organitza el Punt d’Assessorament de Salut (PAS). Resta del comunicat

CASTELLANO

La Conselleria de Educació, Cultura i Universitats, a través del Institut Balear de la Joventut, y en colaboración con el Colegio Oficial de Dietistas y Nutricionistas de les Illes Balears, con motivo de la Celebración hoy del Día Internacional de la Juventud, ha organizado una jornada informativa para promocionar los hábitos saludables entre la población juvenil de les Illes Balears.

La actividad, que consiste en el reparto de fruta fresca y folletos informativos sobre nutrición, recoge las propuestas de la Asamblea General de las Naciones Unidas en cuanto a la organización de actividades de información pública en apoyo del Día Internacional de la Juventud y en cuanto a emprender acciones que ayuden a los jóvenes a mantener una buena alimentación.

El conseller de Educació, Cultura i Universitats, Rafael Bosch, la directora del Institut Balear de la Joventut, María José Frau, y el presidente del Colegio Oficial de Dietistas y Nutricionistas de las Illes Balears,  Manuel Moñino, han participado en esta jornada que se ha inaugurado a las 12 horas del mediodía en el Passeig des Born de Palma y que tiene continuidad por la tarde en diversas playas de Mallorca, entre otras, las de Ciutat Jardí, Alcúdia y Cala d’Or.

Esta iniciativa, que cuenta con el apoyo del Ministerio de Medio Ambiente y Medio Rural y Marino, a través del programa FEADER, se suma al calendario de actividades para la promoción de los hábitos saludables entre los jóvenes que organiza el PAS (Punt d’Assessorament de Salut).  Resto del comunicado

 

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s