Immobilitzen els inhaladors d’alcohol

La Conselleria de Salut i la Guàrdia Civil han immobilitzat les màquines que dispensen els oxy shots. Es tracta de xopets d’alcohol inhalat que han tingut gran èxit en la zona de bars de Punta Balena (Magaluf). Concretament, s’ha immobilitzat sis màquines dispensadores dels oxy shots en aquesta àrea turística de Calvià, segons informà ahir la Conselleria de Salut. Els motius de la paràl·lisi són la incertesa de l’origen de les subtàncies que es dispensen; el fet que no s’informava dels possibles riscs d’inhalar alcohol als consumidors i que empleaven material d’ús exclusiu sanitari i sota prescripció mèdica de manera inadequada. A més, no es canviaven les boquilles dels filtres mitjançant els quals s’aspirava l’alcohol, de manera que mancaven d’uns mínims d’higiene i això podia derivar en problemes de salut.

Tot i l’actuació efectuada, la Conselleria manté en marxa la inspecció i adverteix que immobilitzarà tots els aparells que subministrin alcohol inhalat. Fou el responsable de la Direcció General de Salut Pública i Consum, Frederic Sbert, qui va ordenar, fa uns dies, inpeccionar els locals on se serveixen aquests xopets amb l’objectiu d’investigar el risc i els possibles efectes adversos d’inhalar alcohol. El resultat de la inspecció ha estat la immobilització, fins ara, de sis aparells dispensadors dels oxy shots.

Fins i tot al Facebook

Aquesta nova manera d’ingerir alcohol ha tingut tant d’èxit que fins i tot té pàgina propia a la xarxa social Facebook. Potser aquest triomf es deu al fet que un sol xopet inhalat equival a unes quatre copes d’alcohol convencional. És a dir, amb els oxy shots la gatera està assegurada.

Resta de notícia

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s