Les dones tenen més cura que els homes a Facebook i Twitter

Els homes tenen major tendència a caure en enganys i robatoris de dades que les dones a Facebook, Twitter i altres xarxes socials perquè aquestes són més receloses de la seva privacitat i de la informació que comparteixen a desconeguts, d’acord amb un estudi.

La investigació va ser realitzada per la companyia BitDefender d’acord amb la resposta de 1649 homes i dones de Regne Unit i Estats Units. Segons l’enquesta, recollida pel lloc Portaltic, els homes solen acceptar sol·licitud d’amistat de persones desconegudes amb més freqüència, així com compartir la seva ubicació, ignorar la configuració de la privacitat dels seus perfils i tenir comptes públics.

Dos de cada tres dones rebutgen peticions d’amistat d’estranys a Facebook, mentre que només la meitat dels homes fa el mateix. A més, al voltant del 24,5% dels homes deixen visibles els seus comptes a les xarxes socials enfront del 16% de les dones.

En altres xarxes socials, com Twitter i també gràcies a la nova funció de Facebook per localitzar geogràficament el lloc on es comparteixen els estats, el 25,6% dels homes comparteix la seva ubicació, igual que el 21,8% de les dones.

Veure resta de notícia

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s