Més d’un 75% de les dones professionals es connecta habitualment a les xarxes socials

La presència de la dona a Internet és cada vegada més activa. Més del 99 per cent de les dones afirma que es connecta a Internet diàriament. D’aquesta tant per cent, un 27,3 % es declara com ’heavy user’ en afirmar que inverteix més de vuit hores al dia, a navegar a la Xarxa Dins de les usuàries d’Internet, més d’un 75% de les dones professionals es connecta habitualment a les xarxes socials.

Així, ho demostra l’estudi sobre la situació actual de la dona professional en l’àmbit laboral i personal realitzat per Womenalia, en què han participat 1087 dones de diferents perfils professionals. Aquest estudi també revela el percentatge d’usuàries que ja són habituals a l’anomenat e-Commerce i quin tipus d’activitats són les més exercides per les dones a la Xarxa

Mentre que a la resta dels usuaris d’Internet aproximadament només el 49% són compradors en línia, en les dones professionals, un 89% afirma realitzar compres a través de la Xarxa, principalment per la comoditat i pels preus que ofereixen les marques a Internet.

Pel que fa a les activitats que realitzen les dones professionals a la Xarxa, la gestió del correu electrònic ocupa gran part del seu temps. Així ho avala un 63,6 % de les enquestades.

D’altra banda, la recerca de viatges, informació, productes, etc. ocupa a un 95,2% de les dones. Les xarxes socials són les grans presents en el temps dedicat a Internet. Un 76,6% empren el seu temps habitualment a accedir a les xarxes socials. Les més utilitzades són LinkedIn i Facebook.

Veure resta de notícia

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s