MARXA PACTE PALMA CONTRA LA VIOLÉNCIA DE GÈNERE

L’Ajuntament de Palma organitza el proper diumenge 27 de novembre la Marxa Pacte Palma Contra la Violència de Gènere i el 1r Nordic Walking Ciutat de Palma, una marxa de caire popular amb tres nivells de distància perquè cadascú es posi la seva fita i expressi el seu rebuig contra la violència de gènere. Els que ho desitgin podran utilitzar
els bastons per practicar la modalitat de “caminar-nordic” (també anomenat “Nordic walking”, NW), sense que l’ús d’aquest material sigui obligatori pels participants.
El Pacte Palma Contra la Violència de Gènere és una iniciativa de compromís social i institucional promoguda per l’Ajuntament de Palma, que té com a objectiu principal avançar cap a l’erradicació de la violència de gènere i cap a una societat basada en els valors de la igualtat entre dones i homes.
Les inscripcions són totalment gratuïtes, i podran inscriure’s a la marxa totes aquelles persones que ho desitgin, sense límit d’edat independentment de les seves condicions físiques, ja que el caràcter de la marxa és popular. Els participants hauran de tenir en compte les distàncies que es proposen per a cada tram de la Marxa i triar el que sigui
mes adequats a les condicions físiques de cadascun. Les inscripcions es podran realitzar en la pàgina web www.pactepalma.com, les oficines de l’IME i els centres d’El Corte Inglés de Palma.

Recorregut i punts d’avituallament
S’han establert 3 nivells de distància:
1) Plaça de Cort – Platja del Molinar (3,5 km).
2) Plaça de Cort – Ciutat Jardí (5,5 km).
3) Plaça de Cort – Platja de Palma (av. de Son Rigo) (12 km).
Els participants podran recórrer el nivell que considerin més convenient per els seus interessos o possibilitats. A cada un dels tres nivells hi haurà un arc d’arribada, amb un punt d’avituallament i d’atenció al participant. De la mateixa manera, el participant tindràgratuït el transport amb l’EMT, línies que recorren Palma – Platja de palma, amb els dos sentits i des de qualsevol lloc, mostrant el dorsal de participant de la Marxa.

Abans hi haurà animació, música i missatges informatius sobre el Pacte Palma contra la violència de gènere. També es donaran recomanacions sobre la marxa i les seves característiques.
A les 10,30 hores es farà un reconeixement a totes les entitats col•laboradores amb el Palma Pacte i es farà la lectura del MANIFEST contra la violència de gènere.
A l’hora esmentada es donarà la sortida oficial de la Marxa.

Veure resta del programa

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s